Wednesday, August 28, 2013

MCCCB



A ah..wording didn't come from me..Anyway...for friends to their best friend.....thanks to Sophea..Azura & Rohana for their friend..Wani

Japanese Cotton Cheesecake with Blueberry


 He he...tak pakai baju lagi ni...


 Dah di siram dengan Blueberry (I used wild Bluberry)

Dah insert in facebook....Si Kecik kat office kata nak deco..dah tak larat dah...buat gak.....

Monday, August 26, 2013

weekend.....

 Moist chocholate cake....





 blueberry muffin order from Nizam...


Oreo Lollypops...fro Nizam's open house

Thursday, August 22, 2013

Selepas Raya

Dah lama tak update blog.....bulan pusa ada gak order..tapi tak sempat nak update...gambar pun entah kemana....Seronoknya balik beraya di kampung halaman...mana lagi...Kelate lah...semua adik beradik pulang untuk menyambut hari raya walaupun kami pulang raya ke-3.

gambar.....tak de pulak...

oklah.... lepas raya hari Isnin balik ke opis...ni ha satu order untuk Pn Rohaya...

Snowy cheesecake.....

ni pulak...anak buah baruku....Abdul Rahman Akif.....rindu pulak kat Akif ni.....anak kepada adik bongsuku..Nor Hawani yang berada di Jengka....

 ni..mama punya
 zaza
fayyadh..kat qbay..lepas belikan buku latihan untuk menghadapi UPSR..berapa minggu lagi adikkkkk.......doakan sama ya...aminnnn..


Labels